Singer-songwriter

Muziek met een verhaal:
Ingetogen, subtiel, ruig en uitbundig

Melodieën vanuit zijn tenen en teksten recht uit het hart waarmee liefde en leven in popliedjes worden beschreven. Gewapend met gitaar, mondharmonica en een mooie stem weet Peter Habets een breed publiek te boeien met een groot repertoire van eigen werk.

Het verhaal van Peter Habets begon op zijn 18de toen hij met zijn gitaar op zijn rug door Zuid-Europa reisde. Op straat, in barretjes en langs de boulevards leerde hij het muzikantenvak. Na vele solo-optredens reisde hij terug naar Nederland waar hij de folkrockband Matzko formeerde. Matzko heeft vijf cd’s uitgebracht en is bekend van honderden optredens in binnen en buitenland. Peter heeft zich naast Matzko verder ontwikkeld als solo artiest.

 


Folkforum;
‘…Peter Habets (Matzko), singer-songwriter met energie.’

Podiuminfo;
‘…Habets laat horen dat singer/songwriter muziek niet altijd neerslachtig en zwaarmoedig hoeft te zijn en dat hij het vak van folkmuzikant goed verstaat. Goede nummers met weinig toeters en bellen. Terug naar de basis. Zoals we het graag willen horen…’

Singer - songwriter

Peter Habets

….Wanneer jij muziek maakt zie ik de pure Peter….

Dat klopt! En het maakt niet uit waar, wanneer of op welke gelegenheid. Als singer-songwriter en troubadour heb ik de afgelopen 30 jaar ontelbaar veel mogen spelen als straatmuzikant en troubadour, maar ook als frontman en songwriter van de power folk formatie Matzko.
.

Reacties zijn gesloten.