Tarieven en Boekingen

Tarieven en Boeking

Basis Tarief
Mijn gage is € 250,- Hiervoor speel ik 2 sets muziek van 40 minuten per set, binnen 2 uur aanwezigheid. Het is altijd mogelijk om een optreden volledig af te stemmen op U gelegenheid.

Speciale tarieven
Voor zorginstellingen reken ik een basisgage van € 150,- voor 2 sets van 40 minuten. Ook hier geld, neem ff contact op om af te stemmen, er is veel mogelijk.

Uitvaarten
Voor muziek tijdens een uitvaartceremonie reken ik een basisgage van € 150,- Hiervoor kunt het best telefonisch of per e-mail contact opnemen om te overleggen wat u precies wil qua aantal en welke liedjes en hoe lang ik aanwezig zal zijn.

Reiskosten

De reiskosten bedragen € 0,24 cent per km (incl. BTW) retour gerekend vanaf mijn woonadres in Asten.

Geluidsinstallatie

Ik maak gebruik van een kleine zanginstallatie. Deze bestaat uit twee kleine speakers op een statief. Deze nemen een vierkante meter in per statief en speaker. Voor gebruik van deze kleine zanginstallatie reken ik verder geen kosten. Qua volume zal het nooit te hard gaan; er moet te allen tijden door iedereen kunnen worden gepraat. Maar zonder deze ondersteuning ben ik bijna niet te horen en zing mijn stem ook stuk. Ik kan met deze apparatuur een groep mensen van maximaal 50 personen bedienen. Hiervoor reken ik verder geen extra kosten.

Mocht de groep groter zijn dan 50 personen, dan maak ik gebruik van een wat grotere zanginstallatie. Voordat het feest begint kom ik deze spullen installeren. Voor het installeren en gebruik van de grotere zang installatie reken ik € 85,-
Mocht er eventueel op de locatie een zanginstallatie of iets dergelijks aanwezig zijn en ik kan mezelf hiermee goed hoorbaar maken, dan komen er vanzelfsprekend geen extra kosten bij. Wat betreft de techniek en het geluid kan ik eventueel zelf met de zaal of locatie contact opnemen.

Wanneer een installatie niet gepast is, bij bijvoorbeeld een kampvuur of huiskamer begrijp ik dat heel goed. Neem even contact op om af te stemmen wat de gelegenheid is en wat daar het beste bij past.

De liedjes

Ik heb een groot repertoire aan liedjes, mocht U speciale wensen hebben geef dit dan duidelijk van te voren aan.

Informatie voor een boeking

  • De datum en reden van de gelegenheid.
  • Het adres van de gelegenheidslocatie.
  • De tijd die u mij in wil huren, dus graag zowel de aanvangstijd als de eindtijd. (In overleg kan er op de dag zelf door u worden bijgeboekt)
  • Uw contactgegevens
  • het aantal mensen dat er ongeveer zullen zijn wanneer ik optreed tijdens uw feest of andere speciale gelegenheid.

Wanneer ik bovenstaande informatie via een e-mail van u ontvangen heb, mail ik u ter bevestiging mijn exacte gage. De factuur mail ik u daags na mijn optreden, zodat deze via de bank kan worden voldaan. Als ik geen optreden van te voren heb aangenomen ben ik ruim een half uur van te voren aanwezig om me verder voor te bereiden.

KVK en Bank gegevens
Regiobank | Peter Habets | NL36 RBRB 8841 6856 70 | KVK 89249658

Reacties zijn gesloten.